Mobirise


Perkenalkan Guzel Baby

Satu Formula Terbaru yang paling luar biasa dihasilkan bagi memudahkan urusan ibu bapa yang mengendalikan botol susu bayi anda. 
Ingat! Ini bukan pencuci botol biasa, tapi berasaskan Sterilizer sekali. Unik kan?

Mobirise

Tidak Perlu Rebus Botol

Katakan 'bye-bye' pada merebus botol untuk bunuh kuman. Cara ini diamalkan dari dahulu kala semata-mata untuk membunuh kuman. Tapi ada kajian terkini mengatakan bahawa 'hard shell bacteria' tidak boleh dibunuh walaupun pada 100°C. Tapi dengan Guzel Baby ini, ia sudah berasaskan element Organic Sterilizer, satu bahan organic yang khas boleh membunuh kuman-kuman itu. Dengan bahan ini, ketika mencuci dengan Guzel Baby itu sendiri pun, sudah membasmi kuman sehingga 99.9%.
 
Sebagai informasi tambahan, merebus botol bayi plastic adalah sangat berbahaya! Ia walaupun ia adalah BPA FREE, sebab ada bahan kimia plastik lain yang terhakis didalam botol itu tersendiri. Rujukan lanjut, boleh google : 'BPA FREE is safe?'

Mobirise

Kerak Susu Hilang Serta-Merta!

Ramai tak percaya, gambar botol disebelah adalah botol yang sama. Sebab Guzel Baby mempunyai bahan yang sangat unik, molekul air dipecahkan menjadi nano molekul. Jadi basuhan cucian ini akan jadi lebih halus dan teliti. Dengan mengunakan berus yang betul (berus silicon) untuk mencuci botol itu, botol akan kelihatan sangat baru kembali. 

Jadi tidak perlu untuk anda kerap tukar botol susu sebab botol itu tidak akan cepat pudar. Cara ini akan sangat jimatkan duit. 

Mobirise

Mudah dibawa untuk travelling

Kita faham yang Botol Baby perlu sterilize kan? Jadi takkan lah nak sentiasa bawak mesin sterilizer ataupun nak merebus botol time kita tengah holiday kan? Kita nak holiday or pening kepala dengan sterilize botol susu anak kita? Mestilah holiday kan? 
Sebab Guzel Baby Bottle Cleanser & Sterilizer ni masa cuci botol secara biasa pun, dah boleh bunuh kuman dah. 

Lagi-lagi mudah kalau kita ada penjaga untuk baby kita. Pengasuh/Mak/Penjaga untuk baby kita pun sangat senang nak sterilize botol baby.

Video Cara Guna Guzel Baby?

Apa kata pengguna Guzel Baby

Kami faham yang anda perlu comment dari ibu-ibu lain untuk tahu lebih lanjut tentang pengalaman Guzel Baby ni. Boleh tengok dengan teliti yaa. FYI, kami ada beratus-ratus testimoni lagi seperti ini.

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Pengguna Guzel Baby

Gambar dari customer yang super excited

Kenapa Guzel Baby Sangat Bagus? 

Mobirise

100% Bahan Organic

Result yang sangat powerful tapi mengunakan 100% Bahan Organic. Hanya mengunakan Air Ionized, Asas Kelapa dan Bahan Laut sahaja. Dan ia adalah Food Grade juga. 

Mobirise

Tiada Bahan Kimia Bahaya

Tiada SLS
Tiada SLES
Tiada PARABEN
Tiada BPA
Tiada Sulfates
Tiada Triclosan
Dan tiada pelbagai jenis bahan kimia berbahaya. 

Mobirise

Organic Sterilizer 

Mempunyai kuasa sterilizer dalam cucian sekali yang boleh membasmi sehingga 99.9% bacteria tanpa perlu mengunakan teknik merebus ataupun mengunakan mesin sterilizer.

Mobirise

Eczema Friendly

Sangat sesuai untuk mengunakan Guzel Baby ini pada ibu atau bayi yang mempunyai masalah kulit sensitive ataupun eczema. Ramai feedback pencuci ni sangat lembut dan best di tangan. 

Jadi berapa harga Guzel Baby?

Perlu ingat harga Guzel Baby ini berdasarkan faktor produk ini adalah 100% Organic, dan ini satu-satunya produk yang mempunyai unsur sterilizer sekali. Tiada produk diluar yang mempunyai formulasi seperti Guzel Baby. Tolong jangan bandingkan harga kami dengan harga produk di pasaraya yang diperbuat daripada bahan kimia synthetic murah dan tidak punyai kapasiti pembunuh kuman seperti Guzel Baby ya.

Mobirise

Address

Daddy Love
Lot 752 Tingkat 2, Jalan Subang 3, Taman Perindustrian Sg Penaga 47610 Subang Jaya



Customer Service

Email : support@guzelbaby.com 
Phone : +60184007008 
Whatsapp : +60184007008

Made with Mobirise - See it